Tuesday, May 29, 2018

MacKeeper za mazohiste

   Shortcut link sajtovi su čudo jedno gde možete da 'namlatite' lovu. Za par hiljada klikova dobijete i do 5$!! Neverovatna zarada za milenijumske morone sadiste. A od kako je došla ova internet internet internacionalizacija pa me gugl odmah prepozna po IP adresi i da mi reklame za neke kurveštine koje zarađuju do 1.5 milion mesečno. Mlade mame koje su teškim radom došle do uspeha. Beskućnik sa 4 miliona! Napustio fakulet i zarađuje milku mesečno. Zaposlenik McDonald's-a sa 39 miliona! Ej bre! Sve naši ljudi!
   Balavurdiji koja ovo koristi, zarada je nikakva a pošto je balavurdija, još uvek nema (iako je pitanje da li će ikada i imati) ikakav smisao za razumevanje. Znam da im je mozak oti'šo na ispašu još po rođenju ali ovakav sadizam za te pare!? OK, svi sajtovi za piratsko skidanje koriste shotcut link sajtove za neregistrovane korisnike ali da plaćam sajt da skidam pirateriju? Jesam jednom platio dva sajta po mesec i jesam dovukao pola terabajta za tih mesec dana ali onda sam provalio sajtove koji piratizuju ove piratske sajtove. I bilo je relativno bezbolno za skidanje sve do oktobra prošle godine. Ajd' da se skine neki veći fajl ali za fajl koji skidam 30 sekundi da potrošim 5 minuta da (možda) prođem captchu!! Neka hvala.

   Ne mogu da koristim AdBloker jer onda već u startu ne bih prošao te sajtove pa u hosts fajlu imam upisano preko 70.000 adresa za jebane kladionice i slične sajtove. Relativno sam miran sa time ali ima jedan 'proizvod' kome očigledno niko ništa ne može.
   MacKeeper (posle silnih tužbi) više nema zvanični sajt ali ga uvek možete naći na shortlink sajtovima. Nema šanse da ovo blokiram u hosts jer skoro svakodnevno dodaju po neku novu adresu. Gde je sad gugl da se isprsi i zaštiti korisnike od spamera!?!
   Kako god, koliki gubitnik bez mozga moraš da budeš da ovo instaliraš? Verovali ili ne, net je pun linkova kako ga deinstalirati i saveta (informacija) o ovome crapware programu ali ima likova koji ga i dalje skidaju i instaliraju. Već imaju OSX koji je dobro zaštićen ali jok, nikad dovoljno zaštite. Poruka za takve pacijente:
   Posle jebanja nema kajanja i da su ti roditelji na vreme koristili kondom danas ne bi morao da se baviš ovim problemom, retardirano kopile!

Fusnota:
   Update!! 2 meseca kasnije, jebani retardi imaju reklamu na YT! Svaki novi video mi daje reklamu! gugl mene tretira kao stoku al njih pušta! Jbte, kranje je vreme za moguće rešenje problema.

No comments:

Post a Comment